BejelentésSZARDÍNIA - TERGU - KIRIRGU

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Minimál árakon Szardíniára

Szeretnénk megtalálni és ajánlani vendégeinknek a lehető legolcsóbb utazási módot Szardíniára, Terguba.

 


 

 

2018. március 27-től október 27-ig aközvetlen járatot indít Pozsonyból Alghero-ba, minden kedden és szombaton az alábbi menetrend szerint:


Pozsony 12:10 - Alghero 14:15

Alghero 14:40 - Pozsony 16:40

 

 

A pozsonyi repülőtér ( Letisko Bratislava ) legolcsóbban vonattal közelíthető meg.

A Keleti pályaudvarról 05:25-kor induló Jeszenszky János Budapest-Prága nemzetközi EuroCity-vel lehet eljutni, amely 08:07-kor érkezik Pozsonyba.

 

 

 

 

A vonatjegy ára 17,50 EUR ( jelenleg 5.425,- Ft ). Ez egy retúr jegy, tehát oda-vissza érvényes és nem kötelező a helyjegy vásárlása. A jegy vételénél az indulás napját kell megadnunk, azután 30 napon belül bármikor felhasználhatjuk a visszaútra.

 

A vasútállomásról a 61-es busszal a végállomásig kell utaznunk. Az autóbuszról pontosan a reptér indulási bejáratánál szállhatunk le. Az út kb. 45 perc.

A pályaudvar előtti kis újságos bódéban az alábbi 3 zónás, 60 perces jegyet kell megvenni, célszerű rögtön 2db-ot, hogy a visszaútra is maradjon.

 

 

 

 

 

 

Repülőjegyeket a Ryanair hivatalos oldalán, bankkártyával lehet megvásárolni. ITT

 

A repülőjegyek ára, a fedélzetre felvihető kézipoggyászokat tartalmazza.

Mindenki 1 db 55x40x20 cm-t és 1db 35x20x20 cm-t nem meghaladó táskát vihet fel. A feladós bőröndökért külön díjat számolnak. ( 20kg lehet )

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!